Onafhankelijke APK, 

remmentest of een 

rammeltje opsporen?

APK-oké keuring

APK-oké keuring

Bij APK-oké wordt uw auto onafhankelijk gekeurd. Wij repareren niet en voeren geen onderhoud uit. Hierdoor hebben wij geen belang uw auto onterecht af te keuren. Andere bedrijven adverteren met goedkope of zelfs een "gratis" APK. De kosten voor het uitvoeren van de APK worden terugverdiend met het verkopen van (onnodige) reparaties. APK-oké is geen slager die zijn eigen vlees keurt.

Auto-oké keuringen

Auto-oké keuringen

Auto-oké keuringen zijn de overige autokeuringen, die APK-oké uitvoert. Wij kunnen uw auto controleren volgens de geldende APK eisen voordat u deze aanschaft. Twijfelt u aan de kwaliteit van uw accu, verblindt u tegenliggers met uw koplampen, vertrouwt u de tellerstand niet of hoort u een vervelend rammeltje? Kiest u dan voor één van onze deelkeuringen en u gaat weer zeker en veilig de weg op.

Compleet-oké keuring

Compleet-oké keuring

Tijdens een Compleet-oké keuring wordt de auto grondig gecontroleerd op de belangrijkste punten. Tevens maakt onze keurmeester een proefrit met de auto. Na de keuring ontvangt u een uitgebreid rapport met onze bevindingen en advies, zodat u weet waar u aan toe bent. Er is extra aandacht voor de top gebreken welke door de RDW zijn geregisteerd en u ontvangt een tellerstandrapport.